WAT
werkt samen
The Colour Kitchen
The Colour Kitchen
Zorgt voor u!
Voor ontbijt, lunch of diner zorgt de colour kitchen. Dit doen zij door te werken met een team aan jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt. Zo leren zij tijdens het werk om later volop te integreren bij andere horeca bedrijven. Lekker eten, top service, lage prijzen en MVO. Hoe mooi is dat? Tenslotte is catering ook een optie!
SparQ
SparQ
Ontvangt u en uw gasten!
De gastvrouwen van SparQ staan van 08.00 tot 20.00 paraat om uw gasten te ontvangen op een professionele en hartelijke manier. ``Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk.`` Reken maar dat uw klanten versteld zullen staan van een ontvangst die ze nergens anders krijgen. Dat geeft vertrouwen!
Rabobank
Rabobank
Samen ondernemen.
Rabobank Dommelstreek staat heel dicht bij de inwoners en de lokale ondernemers. Vanuit dit standpunt wil Rabobank graag betrokken zijn bij de huurders van WAT Offices. Enerzijds natuurlijk om diensten aan te leveren, maar anderzijds om de huurders te ondersteunen in de ontwikkeling van hun bedrijf. Een win-win situatie dus.
Laan 7 Fysio
Laan 7 Fysio
Op weg naar een gezonder leven.
In hetzelfde pand op dezelfde etage is Laan 7, centrum voor fysieke en mentale gezondheidsbevordering, gevestigd. Zij hebben een compleet pakket van fysiotherapie en herstel, tot aanpassing van uw levensstijl om gezonder te leven! In de samenwerking krijgen de huurders van WAT Offices korting op gebruik van hun diensten.