WAT
kost het?
Strippenkaart175 per maandFlexibiliteit ten top!

Wil je incidenteel gebruik maken van een flexbureau dan kan je een strippenkaart overwegen. Dit geeft recht op 10 dagen gebruik van de faciliteiten per maand. Na iedere maand kan je eenvoudig switchen naar een andere contractvorm. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Flex werkplek225 per maandIedere dag een werkplek.

Vind je het prima wanneer je niet altijd aan hetzelfde bureau kan werken? Dan neem je een flexplek. Een lekker ruim bureau (90×180 cm) staat voor je klaar. Aan het einde van de dag berg je je spullen op in een locker of in je rolkoffer. Van alle gemak voorzien dus. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Kantoorntbper maandJe eigen kantoor.

Heb je enkele medewerkers of ben je met meerdere partners en maak je graag gebruik van een eigen kantoorruimte met meer privacy. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden en de kosten.

Vergader ruimte25 p.p. per dagdeelExtern vergaderen.

Heeft u een plek nodig om met kleine of grotere groepen te vergaderen? Op een externe locatie zodat u niet wordt gestoord door dagelijkse beslommeringen? Waar u een halve of hele dag gebruik kunt maken van een professionele ruimte met alle faciliteiten die u wenst? Eventueel Inclusief een uitstekende lunch van de inpandige “colour Kitchen”? Er zijn 5 beschikbare ruimtes om groepen van 2 tot 30 personen te huisvesten!