WAT
is belangrijk?
Flex werkplekken
Flex werkplekken
WAT Offices beschikt over 30 werkplekken verdeeld over verschillende ruimtes. Alle werkplekken zijn professioneel uitgerust met hoogwaardig ergonomisch meubilair. Volledig instelbaar zodat alle energie in het werk gaat en niet in ongemakken!
Stilte werkplekken
Stilte werkplekken
12 van de 30 werkplekken bevinden zich in een grote ruimte waar vooral in rust wordt gewerkt, voor diegenen die even de concentratie nodig hebben.
Eigen kantoor
Eigen kantoor
Een eigen kantoor is zeker ook een optie. Hiermee ben je wel onderdeel van de dynamiek van WAT Offices, maar heb je toch je geheel eigen kantoor.
Zitten én staan
Zitten én staan
Zitten is het nieuwe roken! Daarom hebben we ook 4 werkplekken ingericht met de mogelijkheid om zitten af te wisselen met staan. Volledig elektrisch instelbaar zodat je snel even van houding wisselt en zo je fysieke gesteldheid optimaal in vorm houdt.
Vergaderruimte
Vergaderruimte
Heb je een informeel overleg met 1 of enkele personen dan neem je plaats aan een van de vele tafeltjes in het sfeervolle bedrijfsrestaurant of in het tuinterras. Wanneer je meer privacy wenst, reserveer je een van de spreekkamers tot 6 personen. Grotere vergaderruimten behoren, tegen geringe vergoeding, ook tot de mogelijkheden.
Gastvrouwen
Gastvrouwen
Je eventuele bezoek worden bij binnenkomst van harte welkom geheten door een vriendelijke gastvrouw. Terwijl jij telefonisch op de hoogte wordt gebracht van zijn aankomst, wacht je gast op je in de sfeervolle lobby.
Koffie en thee
Koffie en thee
Je bent er ’s morgens pas helemaal bij na een heerlijk kopje vers gemalen Douwe Egberts koffie. Of thee natuurlijk
Parkeren
Parkeren
Direct bij het pand zijn 10-tallen gratis parkeerplaatsen voor jou en je gasten. Kom je met de fiets dan kan je gebruik maken van de overdekte en afgesloten fietsenstalling.
Lunch of diner
Lunch of diner
Colour Kitchen verzorgt de lunch voor jou en je collega’s. Trek in een tussendoortje of moet je ’s avonds nog even door. Niets is onmogelijk! Colour kitchen staat voor NO SOCIAL WASTE; Een topkok wordt dagelijks omringd door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt die op deze manier het vak leren.
Fitness
Fitness
Voer je productiviteit op door op geschikte momenten deel te nemen aan de programma's van Laan7. Een totaalconcept van gezondheidsbevordering en vitaliteit.
Opfrissen
Opfrissen
Ben je de dag begonnen met fitness of ben je op de fiets naar het werk gekomen? Kleedruimten en douches zijn aanwezig om echt fris je dag te beginnen.
Sparren
Sparren
Alleen ga je harder maar samen kom je verder. Om onderlinge samenwerking te bevorderen, faciliteren we samen met de Rabobank periodiek kleinschalige activiteiten. Deel je grootste uitdaging in de hotseat, schrijf in voor een lezing of workshop of laat je coachen door een collega ondernemer.