Strippenkaart

Wil je incidenteel gebruik maken van een flexbureau dan kan je een strippenkaart overwegen. Dit geeft recht op 10 dagen gebruik van de faciliteiten per maand. Na iedere maand kan je eenvoudig switchen naar een andere contractvorm. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Flexplek

Vind je het prima wanneer je niet altijd aan hetzelfde bureau kan werken? Dan neem je een flexplek. Een lekker ruim bureau (90×180 cm) staat voor je klaar. Aan het einde van de dag berg je je spullen op in een locker of in je rolkoffer. Van alle gemak voorzien dus. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Vaste werkplek

Wil je graag een eigen bureau dan is dat mogelijk. Niets lekker dan je eigen plekje. Volop ruimte en aan het einde van de dag berg je je spullen op in je locker of in je vaste bureaukast. Wil je een vaste monitor? Regelen we! Ook hier van alle gemakken voorzien dus. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Bureau sharing

Heb je slechts een deel van de week behoefte aan een werkplek en ken je iemand anders met wie je het bureau kan delen? Dan is bureau sharing voor jou de ideale oplossing. Eén bureau staat voor jullie samen ter beschikking. Wel zelf even financiele afspraken maken met bureaupartner want we werken met slechts één contractant. Huurcontracten zijn voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand.

Kantoor units

Heb je enkele medewerkers of ben je met meerdere partners en maak je graag gebruik van een eigen kantoorruimte met meer privacy. In overleg bespreken we graag de mogelijkheden.